آموزش اکسل تصویری
آموزش اکسل
یکی از نرم افزار هایی که بسیار تا بسیار کاربردی است اکسل می باشد.حال به این سوال پاسخ می دهیم که چرا اکسل اهمیت دارد؟ به دلیل اینکه با توجه به نیاز افراد در سازمان ها و شرکت ها برای اینکه بتوانند یک سری کارهای مدیریتی را بر روی داده های خود انجام دهند و به اصطلاح آنها را تحلیل کنند و گزارش بگیرند مورد استفاده قرار می گیرد.
این نرم افزار به دلیل اینکه محیط ساده ای دارد و کارایی بالا را ارئه می دهد خیلی مورد پسند قرار گرفته است.و اصولا همه شرکت ها در دنیا حد اقل گزینه ی اول خود را اکسل انتخاب کرده اند.
نرم افزار هایی بهتر از اکسل نیز وجود دارد در حوزه های مختلف اما اکسل کاربردی تر می باشد.
در واقع این برنامه ای است که افراد زیادی همه روزه در حال استفاده و سر و کله زدن با آن هستند. معرفی اکسل و کاربردهای آن یکی از نیازهای روزمره انسان است که باید آن را برای به کار بردن در رشتههای مختلف فرا بگیرند. در زبان انگلیسی به این نرمافزار Spread sheet نیز میگویند. نرم افزار اکسل، به عنوان مهارت پنجم از مهارت های هفتگانه ICDL ، یکی از چندین نرم افزار مجموعه آفیس (Office) محصول شرکت بزرگ مایکروسافت است. امروزه همه ما اهمیت آموزش icdl و یادگیری آن را میدانیم.
نرم افزار اکسل چیست
اکسل یک نرمافزار صفحه گسترده است. نرمافزار صفحه گسترده یا Spread Sheet نرمافزاری است که برای جمعآوری و مرتبسازی و پردازش اطلاعات از آن استفاده میشود. این اطلاعات میتوانند از نوع متنی، عددی، تاریخ یا انواع دیگر باشند.
اطلاعات در نرمافزار Spread Sheet به صورت جدولی ذخیره میشوند. در تصویر زیر میتوانید شکل یک برگه اکسل را مشاهده کنید:
معرفی اکسل و کاربردهای آن شامل محاسبات ریاضی، آماری، متنی، ترسیم نمودار و ابزارهای گرافیکی میباشد. چنان گستردگی در این برنامه وجود دارد که باعث شده است تا از فروشگاههای کوچک تا شرکتهای بزرگ از کاربرد اکسل استفاده کنند و در فعالیتهای خود با استفاده از این نرمافزار نظم ایجاد کنند.
با توجه به اینکه امروزه همه کارها و فعالیتها به روی نرمافزارهای اینترنتی و رایانهای میچرخد، برای اینکه بتوان در فعالیت و حرفههای خود موفق بود، باید سعی بر این داشته باشید که رایانه و در کل هر نرمافزاری را که در آن جریان دارد مورد آموزش قرار دهید.
اکسل برای چه کسانی مناسب است؟
بعد از آنکه متوجه شدیم اکسل چیست حال این سوال مطرح میشود که اکسل برای چه کسانی قابل استفاده است. به طور کلی هر فردی که با اطلاعات و دادهها سروکار دارد، نیازمند به کارگیری اکسل است. همینطور که گفتیم، برای سازماندهی و مدیریت دادهها، استفاده از صفحه گستردهها، بسیار مناسب است. به همین جهت اکسل به منظور مرتبسازی، جمعبندی، دستهبندی و رسم نمودارها به کار گرفته میشود.
کاربرد اکسل:
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
اکسل کاربرد های متفاوتی دارد شما می توانید با استفاده از آن هزینه های ماهیانه خود را ثبت کنید و یا حتی محاسبات پیچیده ی یک شرکت یا اداره را انجام دهید.از جمله کاربرد های اکسل میتوان:
- مدیریت بودجه برای خانوادهها یا دارایی کسب و کارها
- مدیریت فاکتورها و رسیدها
- پیگیری پروژهها، فروشندهها و مشتریها و سوابق سلامت اشخاص
- مدیریت برنامهها و تقویمها
- ایجاد چک لیست و لیست وظایف
- محاسبات مالی، وام، بدهی و گرونامهها
- مدیریت اموال و…
کاربرد اکسل فقط به موارد بالا محدود نمی شود بلکه موارد بسیاری را در بر می گیرد در این جا فقط به چندی از موارد کاربردی اکسل را برای شما بازگو کردیم.
یکی از مهمترین کاربرد اکسل، میتوان با خودکار کردن سیستمهای مالی، کنترل موجودی انبارها، میزان سود و میانگین کالاهای فروخته شده، درصد افزایش و کاهش سود و سایر نیازمندیهای تولیدی و بازرگانی بسیار آسان کند. اکسل در واقع یک برنامه منعطف است که افراد میتوانند آن را مطابق با نیازهای خود از جمله شخصی، سازمانی و الزامات گزارشگیری پروه خود تطبیق بدهند و از آن بهترین استفاده را داشته باشند. در معرفی اکسل و کاربردهای آن، باید بدانید که به وسیله توابع آماری و محاسباتی و نمودارهای مختلف میتوان به خوبی ارتباط میان دادهها و برخی از قابلیتهای پیشبینی روندهای مالی را پیدا کرد.
اضافه كردن قابليت كدنويسي VBA به آفيس
در سال ۱۹۹۲ نسخه چهارم اكسل ارائه شد كه در آن قابلیت Auto Fill اضافه شده بود. روند بهبود و تقویت این نرم افزار در نسخه پنجم كه در سال بعد عرضه شد، سرعت چشمگیری پیدا كرد. علت آن اضافه شدن قابلیت كد نویسی VBA به این مجموعه بود. در سال ۱۹۹۵ نسخه ۷ ماكروسافت آفیس برای ویندوز ۹۵ عرضه شد. این اولین تغییر اساسی بعد از اكسل ۵ بود و برای اینکه تمام محصولات آفیس نسخه یکسانی داشته باشند نسخه ۶ ارائه نشد.
پس از آن در سال ۱۹۹۷ نسخه هشتم نرم افزار اكسل تحت مجموعه آفیس ۹۷ ارائه شد. در این نسخه قابلیت paper clip office assistant به مجموعه اضافه شد.
بعد از گذشت دو سال در سال ۱۹۹۹ مجموعه آفیس ۲۰۰۰ رونمایی شد. در این مجموعه نسخه ۹ اكسل به چشم میخورد. این نسخه تغییرات زیادی نداشت اما قابلیت Clip Board اضافه شد كه میتواند چندین موضوع رو در آن واحد در خود نگه دارد و همچنین Office Assistant كه در نسخه هشتم اضافه شد و مكرراً ظاهر میشد و مزاحمت زیادی ایجاد میكرد، مزاحمتش كمتر شد.
در نسخه بعدی یعنی نسخه شماره ۱۰ اكسل كه در سال ۲۰۰۱ در مجموعه آفیس XP ارائه شد تغییر زیادی اعمال نشد. دو سال بعد در سال ۲۰۰۳ نسخه ۱۱ اکسل در مجموعه آفیس ۲۰۰۳ ارائه شد. در این نسخه بیشترین تغییرات مربوط به جداول بود.
وقفه طولاني اما بسيار موثر
نسخه ۱۲ نرم افزار اكسل بعد از چهار سال وقفه در سال ۲۰۰۷ تحت مجموعه آفیس ۲۰۰۷ ارائه شد. این مجموعه بروزرسانی بزرگی نسبت به ورژن قبلی داشت. مانند سایر نرم افزارهای آفیس، اكسل ۲۰۰۷ هم از سیستم منوی نواری جدید استفاده كرد. در این نسخه قابلیت Smart Art به اكسل اضافه شد. همچنین بخش مدیریت نامها بهبود پیدا كرد. در بخش گرافیك و نمودارها هم بهبودهایی به چشم میخورد. خیلی از محدودیتهای ابعاد در اكسل كمتر شد، بطوری كه تعداد سطرها از ۲۱۶ (۶۵۵۳۶) به ۲۲۰ (۱۰۴۸۵۷۶) سطر و تعداد ستون ها از ۲۸ (۲۵۶) ستون به ۲۱۴ (۱۶۳۸۴) ستون ارتقاء پیدا کرد شد. (از A تا XFD)
در سال ۲۰۱۰ نسخه شماره ۱۴ نرم افزار اکسل در مجموعه آفیس ۲۰۱۰ روانه بازار شد. این دومین تغییر نسخه بعد از ورژن ۱۲ بود. بنابراین نسخه ۱۳ عرضه نشد. در این نسخه تغییرات جزئی نسبت به نسخه قبل داشت. به عنوان مثال قابلیت نمایش قبل از کیپ، قابلیت های ویرایش عکس بیشتر، ارتقاء Pivot table، قابلیت شخصی سازی نوار ابزار و افزودن چند فرمول جدید.
نسخه ۱۵ام اکسل که طبق معمول تحت مجموعه آفیس ارائه میشود، در ژانویه سال ۲۰۱۳ رونمایی شد. در این نسخه تغییرات خوبی از جمله Flash Fill ، Power Pivot ، Timeline Slicer و ۵۰ فرمول جدید و … به چشم میخورد.
آموزش جامع اکسل ( Excel )
آموزش Excel از مقدماتی تا پیشرفته ( ویژه بازار کار )
در ابتدا به پیش نیاز این نرم افزار می پردازیم پیش نیاز یاد گیری این نرم افزار عشق و علاقه به یادگیری آن است و نیاز به پیش نیاز دیگری ندارد .
حتما در شرکت های مختلف افراد زیادی را دیده اید ، که با استفاده از نرم افزار قدرتمند اکسل پروژه های مختلفی را پیاده سازی می نمایند و از طریق این نرم افزار به درآمد واقعا مناسبی رسیده اند. امکان ندارد شرکتی وجود داشته باشد و حداقل یک کارشناس اکسل نداشته باشد.
ما در این دورهای اکسل به صورت جامع ، کامل و کاربردی به :
– بررسی بیش از 70 تابع
– فرمول نویسی
– کدنویسی و ماکرونویسی با زبان VBA
– انجام پروژه های کاربردی و قدرتمند
– تجزیه و تحلیل نموداری
– طراحی داشبورد های قدرتمند می پردازیم.
بعد از این دوره شما به سطحی از نرم افزار اکسل خواهید رسید که به راحتی انواع پروژه های شرکت های مختلف را انجام خواهید داد و انواع آزمون های استخدامی را با موفقیت پشت سر می گذرانید.( آموزش اکسل ، آموزش اکسل )
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه ی اکسل و آموزش آن در قسمت نظرات و پیشنهادات با ما در میان بکذارید.ممنون که ما را همراهی کردید
دیدگاهتان را بنویسید