راهنمای خرید cpu
🖱️تفاوت پردازنده های اینتل 🖥️
.
😍 سلام گلای تو خونه 🌹
🙏 فالوررهای نمونه 😊
❤️ لایک و کامنت یادتون بمونه 😉
.
( راهنمای خرید cpu ، راهنمای خرید پردازنده اینتل ، راهنمای خرید پردازنده ( اینتل) )
👈 اینتل برای اولینبار در سال ۲۰۰۸ و با معرفی معماری Nehalem. پردازندههای سری Core i را معرفی کرد و از آن زمان اکثر پردازندههای خود را در سریهای Core i3, Core i5 و Core i7 روانه بازار کرد. باورهای غلط بسیاری پیرامون این نامگذاری وجود دارد که در این ویدیوی آموزشی به توضیح دقیق آنها میپردازیم.
اطلاعات بیشتر در رابطه با راهتمای خرید cpu
پردازنده مغز یک کامپیوتر است و انجام بیشتر محاسبات را در سیستم بر عهده دارد. پردازنده از اجزای داخلی پرشمار و مختلفی که اصلیترین و کوچکترین جزء آن ترانزیستور است، تشکیل شده و این اجزا درکنار یکدیگر و با ضربآهنگ سیگنال کلاک کار میکنند تا رشتهای از دستورالعملهای ذخیرهشده در حافظه را به اجرا درآورند. پردازنده براساس دستورالعملهای محولشده، رشتهای از اعمال را روی ورودیها انجام میدهد و خروجیهایی را تولید میکند. پردازندههای امروزی میلیاردها ترانزیستور را در فضای کوچک سیلیکون گرد هم آورده است. این ترانزیستورها با چینش خاص مدارهای منطقی را ایجاد میکنند. و این مدارهای بههمپیوسته، واحدهای عملیاتی نظیر محاسبهگرهای منطقی، حافظهی کش، ثباتها، پیشبینیگر انشعاب و… را ایجاد میکنند که هر یک وظایف معینی دارند. و مجموعهی اجزای عملیاتی درکنار هم دستورالعملها را براساس معماری تعریفشده اجرا میکنند.
برای خرید پردازندهای که انتظارات شما را برآورده کند، ابتدا باید تصمیم بگیرید که قصد خرید پردازندهای از نسل فعلی را دارید یا میخواهید منتظر نسل بعدی پردازندهها و پیشبرد مرزهای فناوری بمانید. اکنون پردازندههای دسکتاپ رایزن AMD و Core اینتل در بازار دردسترس است و برای هر کاربردی پردازندهای مناسب در بازار میتوان یافت. پردازندههای مقرونبهصرفه و توانمندی همچون پردازندههای نسل سوم رایزن با عملکردی خوب و قیمتی مناسب شیفتگان فناوری را تحت تأثیر خود قرار دادهاند. در ادامه، ابتدا با مشخصههای کلیدی پردازنده نظیر سرعت کلاک، تعداد هستهها و رشتههای پردازشی و دیگر عوامل تأثیرگذار بر سطح عملکرد این قطعه سختافزاری بیشتر آشنا خواهیم شد و سپس انواع مدلها و نسلهای مختلف پردازندهها در بازار و شیوههای نامگذاری متداول آنها را واکاوی خواهیم کرد. در پایان مروری بر انوع پردازندهی مناسب برای کاربردهای مختلف خواهیم داشت. ( راهنمای خرید cpu )
ادامه این مقاله در سایت زومیت
دیدگاهتان را بنویسید